Om Weber & Poulsen Bogbinderi

Om Weber & Poulsens Bogbinderi

Vi sætter en stor ære i at være Danmarks største og billigste håndbogbinderi. Selvom vi kan løse dine opgaver til en god pris så sørger vi også for at indbindingerne altid udføres i bedste kvalitet. Vi indbinder alle typer bøger, tidsskrifter, afhandlinger og rapporter. Vores værksted ligger i Svendborg, men alligevel håndbinder og løser vi bogbindingsopgaver for kunder i hele landet. Vi har igennem tiderne løst opgaver for både private, biblioteker, virksomheder og kirken. Ingen opgave er for stor eller for lille til at blive løst på vores værksted.

Vores historie – kort fortalt

Weber & Poulsen Bogbinderi blev grundlagt af Henning Weber & Peter Poulsen 1. april 1975. Siden har vi hjulpet mange med at give nyt liv til og forlænge levetiden på deres bøger, tidskrifter, bibler, salmebøger, afhandlinger og mere. Igennem årene har vi udvidet ved at opkøbe, blandt andre Århus Bogforgylderi, Chr. Back Bogbinderi og G. H. Jørgensen Bogbinderi.

​I 2007 var der generationsskifte på værkstedet da Mads Poulsen, søn af Peter Poulsen, overtog virksomheden, der i dag tæller 10 dygtige og kompetente medarbejdere.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden.