Phd-afhandlinger og eksamensopgaver

Indbinding af opgave, speciale og ph.d.-afhandling

​Har du netop afsluttet et større projekt med en opgave? Hos Weber & Poulsens Bogbinderi i tilbyder vi indbinding af opgaver. Vi befinder os i Svendborg og har mange kunder fra Odense og København. Det kan være alle former for eksamensopgaver:

  • En ugeopgave
  • Et speciale
  • En prisopgave
  • En afhandling
  • En ph.d.-afhandling
  • En doktorafhandling.

Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig med indbinding af din opgave.

Uagtet om du er ph.d. eller bachelor, kan du få indbinding af opgave

Det er ganske normalt at få indbundet eller ligefrem udgivet en ph.d.-afhandling eller en doktorafhandling. Derudover er det også meget normalt at få indbundet en prisopgave. Desuden bliver det mere og mere udbredt af få udgivet sit kandidatspeciale.

En indbinding af opgave er således ikke kun forbeholdt nybagte doktorer. Vi ser flere og flere fra alt imellem bachelorer og ph.d.er, der vælger at få lavet en indbinding af opgaven, de har afsluttet sin uddannelse med.

Indbinding af opgave er en perfekt løsning som afslutning på et større stykke arbejde, der normalt har en sammenhæng med ens personlige interesser. Den indbundne opgave kan for eksempel foræres til kollegaer, familie og venner samt gemmes af dig selv.

Den kan læses igen og igen, og den kan bruges som opslagsværk. Desuden skal mange typer af afhandlinger afleveres på instituttets eller fakultetets bibliotek, ligesom visse typer af afhandlinger også kan distribueres til et større eller mindre udvalg af andre faglige eller offentlige biblioteker.

Vi kan udføre indbinding i budget- eller luksusudgave

​Når du skal have foretaget indbinding af opgave, har vi to forskellige løsninger, du kan vælge imellem:

  • Budgetudgave
  • Luksusudgave.

Vi kan foretage indbinding af opgave lige efter dine ønsker, hvor du både har valget imellem den økonomiske løsning eller en lækker luksusløsning, hvor der er gjort lidt ekstra ud af det.

Når du skal have lavet en indbinding af opgave, kan du vælge, om der skal være en særlig forside på omslaget. Alternativt kan du også nøjes med tekst. Det er helt op til dig, hvilken løsning du er mest til.

Har du brug for råd og vejledning, står vi dog altid til assistance. Vi har en masse erfaring med indbinding af opgave. Vi kan derfor helt sikkert komme med gode idéer til, hvad der kan være en god løsning for dig.

Få din opgave indbundet af en professionel bogbinder
Vil du have din opgave indbundet, så den står knivskarpt og professionelt, så kan vi hjælpe dig med den helt rette løsning.

Ring på telefon (+45) 62 21 75 44 for at høre nærmere om indbinding af opgave, samt om priser og de forskellige muligheder for udgivelse af en opgave, et specielle eller en afhandling.​ Du kan også skrive på e-mail til info@weberogpoulsen.dk.

Phd-afhandlinger og eksamensopgaver

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden.