Slægtsbøger

​Fremstilling og indbinding af slægtsbøger

Weber & Poulsens Bogbinderi i Svendborg tilbyder at skrive, fremstille og indbinde slægtsbøger. Alternativt kan vi nøjes med at printe og bundte, hvis du ikke ønsker indbinding af dine slægtsbøger. Vi har mange kunder fra specielt Odense og København.

Det er blevet populært med slægtsforskning, og efterhånden som informationsmængden på Internettet stiger, øges interessen for slægtsforskning også. Dog har slægtsforskning været almindeligt i længere tid.

Nogle, der forsker i sin egen slægt, leder efter noget bestemt, som måske er ved at blive glemt. Andre ønsker blot at se, hvad de finder ud af, når de bevæger sig tilbage i tiden. Men fælles for alle er, at dette tilbageblik åbner op for en ny verden. Det er en verden, som kan være spændende, fordi man kan støde på noget velkendt, og fordi man kan lære noget om en fjern fortid.

Slægtsbøger skaber overblik og kan bruges som gave

​En siden af sagen er det samlede billede, der opstår, når alle noterne ligger foran dig, eller ligger i en computer, men det bliver først mere konkret, når disse optegnelser samles i slægtsbøger. Tidligere var slægtsbøger det eneste medie, der kunne benyttes til at skabe dette overblik, men den dag i dag er slægtsbøger en praktisk måde at dele sine oplevelser med andre i familien, herunder søskende, børn og børnebørn.

Slægtsbøger kan også bruges som gaver, eller de kan bruges, hvis flere i familien deles om udgivelsen af disse slægtsbøger og måske også deles om arbejdet med selve slægtsforskningen. Tidligere var det relativt almindeligt at deles om honoraret til en slægtsforsker, hvorimod det er mindre brugt i dag, fordi det er blevet langt nemmere at få adgang til den relevante information.

Vi kan indbinde slægtsbøger, men vi kan også skrive dem

​Udover at få sin fortid indbundet i slægtsbøger, kan vi også hjælpe med at samle, skrive og opstille det på bedst mulige måde i jeres nye slægtsbøger. Vi kan indbinde slægtsbøger med guldpræg på ryg og forside, farve på bindet eller på alle mulige andre måder. Vores priser starter ved 100 kroner, men det afhænger naturligvis af antal og materialevalg. Ring og få flere oplysninger om slægtsbøger på telefon (+45) 62 21 75 44. Du kan også skrive en e-mail til info@weberogpoulsen.dk.

Slægtsbøger

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden.