Ombinding af salmebøger

Ombinding af salmebøger i hele Danmark

Ombinding af salmebøger kan være en god ide, hvis du ligesom andre oplever at din salmebog så småt begynder at falde fra hinanden. Derfor tilbyder vi ombinding af salmebøger, så kirken kan bevare dem i mange år. Vores bogbinder har allerede foretaget ombinding af ødelagte salmebøger for mange kirker, hvor enten bogblokken er røget løs af omslaget eller omslaget er gået i stykker.

Vi tilbyder ombinding af salmebøger efter kirkens ønsker

Vi udfører ombinding af salmebøger i et slidstærkt materiale i valgfri farve og en fastgørelse af bogblokken, så den bliver siddende hvor den skal.

Vi kan tilbyde en ombinding af salmebøger til 150 kr. pr. stk. inklusiv påtrykning af kirkenavn, hvortil der kommer moms og porto.

For at I kan se kvaliteten af vores arbejde inden I laver en stor bestilling, tilbyder vi, at I kan sende en brugt salmebog og vi vil ombinde denne gratis.

Vi hjælper også privatpersoner

Vi laver selvfølgelig også ombinding af salmebøger for privatpersoner. Så skal konfirmanden arve din gamle og slidte salmebog, eller skal din egen blot fornyes lidt, kan vi hjælpe dig med et flot resultat. Du vælger selv materialet, om der skal påtrykning og om salmebøgen skal forgyldes.

Hvis du har brug for ombinding af salmebøger eller har spørgsmål, kan du kontakte os på telefon (+45) 62 21 75 44 eller sende e-mail til info@weberogpoulsen.dk.

Fra vores adresse i Svendborg har vi kunder fra hele landet og henter og bringer gerne salmebøgerne. Derfor er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Under vores samtale kan vi finde ud af om vi er det rette match til din opgave, og vi kommer også gerne med et uforpligtende tilbud – Vi ser frem til at høre fra dig.

Salmebøger

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden.