Privat indbinding

Vi har lavet utallige forskellige indbinding af bøger for private

Vi kan hjælpe dig med indbinding af bøger. Vi har lavet utallige forskellige privatindbindinger. Kunderne bestemmer selv alt hvad der ønskes. Nedenfor vises et lille udpluk af færdige bøger.

Priser ca. 350-700 kr. pr. stk. + moms og porto

Indbinding af bøger for private kunder

Få smukt indbundne bøger, der holder i årevis – uden at koste en formue

Ligger du inde med en bog, der har stor affektionsværdi for dig, men som er ved at falde fra hinanden, kan det være en rigtig god idé at få den bundet ind.

Weber & Poulsens Bogbinderi tilbyder professionel indbinding af bøger for private kunder – vi indbinder gerne en enkelt bog eller flere ad gangen.

Bogindbinding fra 100 kroner

Vores priser starter ved omkring 100 kroner, og du er selv med til at bestemme, hvordan din indbundne bog skal se ud.

Vi indbinder alle typer af bøger – lige fra små notes- og malebøger over romaner til slægtsbøger samt gæste-, scrap- og jagtbøger og kan helt sikkert også hjælpe med indbinding af din bog.

Indbundne tidsskrifter og afhandlinger

Abonnerer du på et eller flere tidsskrifter, som du gerne vil passe godt på, er det oplagt at få dem bundet ind, så de er lettere at holde styr på.

En flot indbundet eksamensopgave, speciale eller ph.d.-afhandling med mulighed for påsætning af opgavens forside uden på omslaget er ligeledes en perfekt løsning.

Du vælger selv materiale, titel og detaljer – lad Weber & Poulsens Bogbinderi guide dig, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge.

Privatindbindinger

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden.